Dans Docenten.

Op deze pagina vindt u alle informatie over de docenten van Dansstudio Dynamiek. Beide docenten hebben dezelfde missie en visie. Wij willen graag hoogstaande kwalitatieve danslessen aanbieden. De dansdocenten zijn bevoegd om een danser allround op te leiden. De docenten geven iedere leerling persoonlijke ondersteuning. 

Lody Pluimers
Eigenaresse/dansdocent
Lody Pluimers is geboren in 1993 en begonnen met dansen op 5-jarige leeftijd. Na heel wat jaren gedanst te hebben is zij uiteindelijk begonnen aan de 4-jarige opleiding Artiest Dans. Hier leerde zij veel verschillende dansstijlen kennen. De hoofdvakken van deze opleiding waren klassiek ballet en modern. Daarnaast heeft ze les gehad in musical, jazz, internationale volksdans, improvisatie, en urban. Tijdens de opleiding heeft Lody verschillende projecten gedaan en stages gelopen. Zo ook bij Introdans. Hier heeft ze veel ervaring opgedaan en mooie dingen mogen leren. Ze heeft inmiddels haar opleiding met goed resultaat afgerond en tevens een attest behaald voor het geven van danslessen in meerdere stijlen. In 2014 is zij gestart met het oprichten van Dansstudio Dynamiek wat inmiddels uitgegroeid is tot een begrip in Twente. De ambitie is om nog meerdere locaties te openen in de omgeving Twente. Verder richt ze zich vooral op danslessen geven en hoopt ze daarnaast aan verschillende dansprojecten mee te mogen doen. Daarnaast staat ze nog vaak op grote podia bij o.a. Boulevard Outdoor, Lucky The feel Good Provider en Hedon Zwolle. Ook volgt ze lessen en workshops van bekende choreografen en dansers zodat ze zichzelf kan blijven ontwikkelen. Als danser ben je namelijk nooit uitgeleerd.
Andras Koops
Docent
Voor een dynamische, energieke, ervaren, gepassioneerde en professionele instructeur en docent bent u bij Dansstudio Dynamiek aan het juiste adres! Wij stellen graag Andras Koops (30) aan u voor. Een voortreffelijke mannelijke aanvulling aan het docententeam van Dynamiek Andras zijn specialisme is het Latin American dansen waarmee hij al jaren op het hoogste nationale niveau danst. In 2014 is hij Nederlandskampioen Latin American Showdance geworden met de show ‘Two Worlds’ van Tarzan. Wekelijks werkt hij met diverse internationale docenten uit bijvoorbeeld Rusland, Polen en Engeland waardoor het kennisniveau up-to-date en hoog blijft. Andras is nog steeds actief als uitvoerde danser en traint zelf ook nog circa 15 uur per week om op topniveau te kunnen blijven presteren. Hieronder enkele highlights van de afgelopen jaren uit zijn carrière: WK 2016 Chengdu (China), EK 2017 Cambrills(Spanje), WK 2017 Wenen (Oostenrijk), International Open Latin 2017 Moskou (Rusland) Andras ondersteund Dansstudio Dynamiek op diverse fronten namelijk : privélessen stijldansen, groepslessen stijldansen, workshops Latin, dansdemonstraties en shows.
Ashley Roessink
Dansdocent
Ashley Roessink is geboren in 1993 en danst sinds dat zij 6 jaar oud is. Ze is begonnen met de dansstijl ballet en jazz. Na jaren dit gedaan te hebben heeft ook zij een start gemaakt aan de Artiest dans opleiding. Hier is ze weten te groeien tot een professionele danseres en allround docent. Ashley verzorgt bij ons dansworkshops op locatie (en in onze studio) voor bijvoorbeeld vrijgezellenfeesten. Tevens wordt zij ingezet als professioneel danseres en entertainer voor boekingen bij festivals, evenementen en andere gelegenheden.