Dansstudio Dynamiek 

Take my hand! I'll teach you to dance..

Dansstudio Dynamiek 

Dansstudio Dynamiek is een moderne, energieke dansschool te Enter en Holten. Wij hebben een ruim aanbod aan diverse dansstijlen voor iedereen uit de omgeving Overijssel. De lessen zijn er voor kinderen, tieners en volwassenen, jongens en meisjes, voor zowel beginners als gevorderde dansers.  

Dansstudio Dynamiek streeft naar professionaliteit, plezier en kwaliteit. Doordat wij kleinschalig zijn, hebben wij veel persoonlijk contact met de leerlingen. Hierdoor voelen zij zich meer op hun gemak en dat is bevorderlijk voor de groei van de danser/danseres. Dansen draagt bij aan de persoonlijke ontwikkeling. Het durven presenteren van jezelf, het respecteren van jezelf en anderen plus het werken in groepsverband zorgt ervoor dat u met voldoende zelfvertrouwen in het leven staat. Maar bovenal willen we dat u en/of uw kinderen veel plezier beleven aan het dansen.

Het is mogelijk om de volgende dansstijlen bij ons te volgen: Klassiek ballet, KidZswing, Modern, Jazzdance, Dancehall, Streetdance/hiphop en Seniorendans. Tevens bieden wij een openingsdans op maat aan voor een zeer mooie prijs, geschikt voor iedereen uit de omgeving Overijssel.   

Locatie Enter: Stationsweg 9

Locatie Holten: Sporthal de Lageweg
 

Visie en Missie

 

Hoogstaand kwalitatieve danslessen aanbieden 

Mogelijkheid tot opleiden van Allround Danser 

Het persoonlijk ondersteunen van iedere danser tijdens de lessen

Doorgroei mogelijkheden naar een hoger niveau


Wij bieden:

 

1 gratis proefles

Danslessen in meerdere dansstijlen voor jong en oud

Elke 10 weken nieuw dansmateriaal

Jaarlijkse voorstellingen/presentaties in het theater, straatoptredens, demonstraties en wedstrijden

 


 Dansworkshops, evenementen, feestjes

 

Dansstudio Dynamiek leent zich voor meerdere projecten. Zo bieden wij aan om bijvoorbeeld een kinderfeestje bij ons te vieren. Het kinderfeestje wordt gevierd in een gezellig thema. Wij zorgen voor onbeperkt limonade + iets lekkers erbij. Tijdens dit feestje wordt er veel gedanst in de dansstudio en krijgen jullie leuke opdrachten.

Ook verzorgen wij educatieve workshops op basisscholen, middelbare scholen, speciaal onderwijs enzovoort.  

Dansstudio Dynamiek heeft meer dan alleen danslessen. U kunt ons boeken voor verschillende activiteiten. Zo kunnen wij dansers/danseressen leveren voor bijvoorbeeld feesten, festivals en andere evenementen.

Het is ook mogelijk om een dansworkshop naar keuze te boeken. Deze kan zowel op locatie als in de dansstudio. Leuk voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest of personeelsfeest.

Bent u van plan om binnenkort te trouwen en u wilt een spectaculaire openingsdans aanleren in de omgeving Overijssel? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt privélessen stijldansen boeken of u kunt een moderne openingsdans oefenen zoals we ze de laatste tijd vaker zien. We mixen verschillende dansstijlen in één en u heeft een onvergetelijk dans op de mooiste dag van uw leven gemaakt door Dansstudio Dynamiek.

Wil jij je bruid of bruidegom verrassen met een leuke act tijdens het feest? Kom dan ook zeker langs met je vrienden of vriendinnen om een leuke bride & bridesmaids of groomsmen dans aan te leren bij Dansstudio Dynamiek te Enter. Deze kan geheel gemaakt worden op smaak. Vaak wordt deze dans uitgevoerd met een vleugje humor. Daardoor breng je de sfeer van je feest al meteen op een hoger level.