Dansstudio Dynamiek 

Take my hand! I'll teach you to dance..

Docenten


Op deze pagina vindt u alle informatie over de docenten van Dansstudio Dynaniek. Beide docenten hebben dezelfde missie en visie. Wij willen graag hoogstaande kwalitatieve danslessen aanbieden. De dansdocenten zijn bevoegd om een danser allround op te leiden. De docenten geven iedere leerling persoonlijke ondersteuning. 


Lody Pluimers - Eigenaresse/dansdocent

Lody Pluimers is geboren in 1993 en begonnen met dansen op 5-jarige leeftijd. Na heel wat jaren gedanst te hebben is zij uiteindelijk begonnen aan de 4-jarige opleiding Artiest Dans. Hier leerde zij veel verschillende dansstijlen kennen. De hoofdvakken van deze opleiding waren klassiek ballet en modern. Daarnaast heeft ze les gehad in musical, jazz, internationale volksdans, improvisatie, en urban.

Tijdens de opleiding heeft Lody verschillende projecten gedaan en stages gelopen. Zo ook bij Introdans. Hier heeft ze veel ervaring opgedaan en mooie dingen mogen leren. Ze heeft inmiddels haar opleiding met goed resultaat afgerond en tevens een attest behaald voor het geven van danslessen in meerdere stijlen.

In 2014 is zij gestart met het oprichten van Dansstudio Dynamiek wat inmiddels uitgegroeid is tot een begrip in Enter en Holten. De ambitie is om nog meerdere locaties te openen in de omgeving Twente.

Verder richt ze zich vooral op danslessen geven en hoopt ze daarnaast aan verschillende dansprojecten mee te mogen doen. Daarnaast staat ze nog vaak op grote podia bij o.a. Boulevard Outdoor, Lucky The feel Good Provider en Hedon Zwolle. Ook volgt ze lessen en workshops van bekende choreografen en dansers zodat ze zichzelf kan blijven ontwikkelen. Als danser ben je namelijk nooit uitgeleerd.  

 

Andras Koops - dansdocent

Andras Koops is geboren in 1987 en danst sinds hij 14 jaar oud is. Hij is begonnen met een cursus stijldansen en blonk daar behoorlijk in uit. Hij heeft zichzelf zo omhoog getraind waardoor hij nu in de hoofdklasse Latin danst. Met vele titels op zijn naam waaronder Nederlands Kampioen hoofdklasse Latin Showdance, placering WK China, EK, en wedstrijden in Rusland is het een goede danser maar nog belangrijker een docent met veel kennis en passie. Andras richt zich op de opleiding van de Federatie van Dansleraren organisaties betreft het stijldansen.

Andras geeft bij Dansstudio Dynamiek privélessen stijldansen voor bijvoorbeeld bruidsparen en tevens verzorgt hij regelmatig workshops Latin op locatie als zowel bij ons in de studio. Daarnaast geeft hij demonstraties tijdens evenementen en bruiloften.

 

Ashley Roessink - dansdocent

Ashley Roessink is geboren in 1993 en danst sinds dat zij 6 jaar oud is. Ze is begonnen met de dansstijl ballet en jazz. Na jaren dit gedaan te hebben heeft ook zij een start gemaakt aan de Artiest dans opleiding. Hier is ze weten te groeien tot een professionele danseres en allround docent.

Ashley verzorgt bij ons dansworkshops op locatie (en in onze studio) voor bijvoorbeeld vrijgezellenfeesten. Tevens wordt zij ingezet als professioneel danseres en entertainer voor boekingen bij festivals, evenementen en andere gelegenheden.

 

 

 

Michelle Stamsnijder- dansdocent hiphop & dancehall

Michelle Stamsnijder is geboren in 2001. Michelle is een zeer getalenteerde danseres. Na aanleiding van interne stages en lessen is zij bij ons opgeleid tot volwaardig dansdocent. Haar specialiteit zijn de dansstijlen hiphop en dancehall. Tevens maakt Michelle onderdeel uit van het Dynamic demo/wedstrijd team en heeft samen met haar team mooie resultaten weten te behalen en op grote podia mogen staan.